Meteen naar de inhoud
Home » Cursus » Marketingcursussen

Marketingcursussen

Herken je dit:

  1. Heb je behoefte aan meer grip op je online marketing uitgaven?
  2. Heb je behoefte aan meer kennis om het werk van je marketingspecialisten te coördineren?
  3. Heb je behoefte aan meer kennis om de website conversie te laten groeien?

Dan past de marketingcursus bij jou om meer grip te krijgen op je online marketing.

Leer grip krijgen op je online marketing

De online-marketingcursus is gericht op het verbeteren van je kanaalresultaten zoals SEA/SEO en Facebook/LinkedIn adverteren. De Analytics cursus is gericht op de succesbepaling van je online-kanalen en/of belangrijkste onderdelen op je website.

De cursus is gebaseerd op een verdeling theorie/praktijktoepassingen van 30/70. De theoretische basis heb je nodig om de praktijktoepassingen te gebruiken zodat je marketingresultaten verbeteren.
De cursussen duren minimaal 1-2 dagen. Het is afhankelijk van je leerdoelen en wensen hoelang jouw cursus duurt. De trainingen geef ik zowel online als op locatie.

Wil je puur online jouw cursus volgen? Bekijk de cursusmogelijkheden op GA4-leren!

Je koopt geen losse training maar succesvolle werkwijze

Je krijgt praktijkoplossingen die je direct kunt toepassen

Het is een maatwerkcursus volledig gericht op jouw praktijksituatie

Online marketing

In de Online Marketing cursus leer je het optimaliseren van je performance/branding campagnes.

Je leert de basisbeginselen campagnestatistieken beheersen, hoe je jouw campagne KPI’s interpreteert en of je campagnes effect hebben gehad op de website-omzet. Daarnaast bespreken we uitgebreid welke tools je nodig hebt en hoe je deze gebruikt om meer aanvragen en omzet te behalen.

Je krijgt voorbeeldtemplates mee naar huis die je toepast in je dagelijkse praktijk.

Analytics

In de Analytics cursus leer je om een onderbouwde succesbepaling van je online-campagnes te doen en hoe je het succes van je content marketing meet.

Je krijgt voorbeeldtemplates mee naar huis die je gebruikt in je reguliere werkzaamheden. Het grote voordeel hiervan is dat je de leerpunten uit de cursus direct toepast in je wekelijkse werkzaamheden waardoor je uren tijd per maand bespaart in je zoektocht naar de belangrijkste informatie in je Analytics systemen.

Als je puur online de cursus wilt volgen, bekijk hier de mogelijkheden op GA4-leren!

Cursusprijs

De investering voor een dagcursus op maat is 1499,00 euro. Dit is inclusief cursusplan, handleidingen en tools. Als je jouw cursus online wilt doen via GA4-leren is dit natuurlijk een ander tarief

Over de trainer

Ik heb +10 jaar ervaring met het geven van cursussen en heb 2 boeken geschreven over Google Analytics. Ik heb een grote passie voor alles wat met online marketing te maken heeft. Het is mijn ambitie om op basis van jouw leerdoelen je online marketing-vaardigheden te verbeteren. Ik vind het vooral belangrijk dat je niet zozeer data verzamelt maar dat je het inzet om je online marketingresultaten te verbeteren.

Ervaringen cursisten

Ik wilde meer verdieping op bestaande kennis van Google Analytics.
Vooral het interpreteren van de verzamelde data. Hoe doe je dat? De training was ongekende luxe met veel ruimte voor eigen vragen.
Ik heb zeer waardevolle oplossingen gekregen om de data te kunnen interpreteren.

Super fijne workshop gehad! Ik heb mijn vragen en knelpunten kunnen bespreken. Daar was meer dan voldoende ruimte voor. Ik heb echt het gevoel dat ik met de nieuwe inzichten weer betere analyses kan maken.

Heel fijn was het dat ik vooraf mijn online marketing strategie en meetplan heb gestuurd en dat we daardoor heel gericht de workshop ingingen. Ook de tijd tussen de workshop-dagen was fijn.

Ik kon dingen laten bezinken en op de 2e workshop dag alles weer opfrissen en weer vragen stellen of die nieuwe inzichten die ik had toegepast. Gerard is heel geduldig en heeft erg veel kennis. En op een prettige manier heeft hij mij tijdens de workshops op weg geholpen. Echt een aanrader voor wie al wat kennis heeft van Google Analytics en daar verder mee de diepte in wil.

Leer beter met Analytics werken zodat jouw online resultaten verbeteren

Wat wil je, data verzamelen of inzichten halen uit je marketingdata? Bepaal zelf de koers die je wilt volgen.

Leer beter met Analytics werken zodat je optimalisaties doet die echt effect hebben op je website resultaten.

Inschrijving cursus

Ik verzamel en sla de ingevulde gegevens op volgens de privacy richtlijnen