Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » SEA- strategie

SEA- strategie

Klinkt onderstaande je bekend in de oren?

Investeer jij veel euro’s per maand in je SEA-campagnes?  

Wil je betere resultaten halen en kun je wel wat hulp gebruiken?

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het optimaliseren van je SEA-campagnes?

Dan past het strategie programma uitstekend bij je om meer nieuwe klanten uit je SEA-campagnes te halen!

Wat krijg je als we samenwerken?

Je ontvangt een onderbouwde strategie die leidt tot meer aanvragen, omzet en winst. Wil je weten wat je wat dit concreet inhoudt?

Je ontvangt concreet plan om meer nieuwe klanten te halen

Je koopt geen uren in maar succesvolle werkwijze

Met management & optimalisatie van je campagnes voor duurzame klanten groei

SEA-plan

Wat ontvang je binnen het SEA-plan? Op basis van een grondige analyse van je account(s) ontvang je aanbevelingen om meer te halen uit je huidige opzet.

Deze verbeterpunten vormen de basis voor een nieuwe strategie op basis van je belangrijkste klantreizen. Belangrijke onderdelen hierbij zijn je doelgroepen (zoekwoorden/producten) – en je advertentieteksten. Dit allemaal op basis van een databedreven aanpak!

SEA management & optimalisatie

Een belangrijk onderdeel van het SEA-plan is management & optimalisatie. Wat houdt dit in? Het continue onderhouden & verbeteren van je campagnes zoals het testen van nieuwe advertentieproducten & verbeteren van je doelgroepen targeting (zoekwoorden/producten), advertenties om de resultaten te verbeteren.

Je ontvangt een routekaart met optimalisaties zodat je weet wat je mag verwachten op basis van de voorgestelde optimalisaties en resultaten!

Klantverhalen

Als belangrijkste toegevoegde waarde van Gerard beschouw ik de datagedreven inslag, zijn kritische houding ten opzichte van aannames die bij ons erin geslepen waren en zeker ook het feit dat hij mede een structuur en aanpak heeft gecreëerd die er voor gezorgd heeft dat doorlopende optimalisatie van de website een vast onderdeel van onze organisatie is geworden.

De resultaten zijn imponerend: een groei van kwalitatief hoogwaardige conversies van zo’n 20% per jaar!

Over de kennis van Gerard hoeven we het niet te hebben. Die is uitstekend (en Gerard is tevens auteur van het boek hoe je met Google Analytics jouw online marketing kunt verbeteren). Maar wat vooral bijzonder is, is dat Gerard tot 2x toe in de afgelopen jaren een gespecialiseerd (SEA) bureau met ruime verschillen in ROI/ROAS versloeg tegen een fractie van de kosten. Ik kan Gerard van harte aanbevelen!

‘Gerard is actief op zoek gegaan naar punten die nu niet goed lopen qua landingspagina’s voor onze SEA-campagnes en heeft adviezen gegeven hoe we dit beter kunnen inrichten’.

We hebben nu onder andere meer zicht op welke plekken we uitleg moeten geven op onze landingspagina’s zodat we goed kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de gebruikers die binnenkomen via Google Ads.

Laten we kennismaken om je online resultaten te verbeteren

De strategie, management & optimalisatie van je SEA-campagnes heb je nodig voor een optimaal resultaat. Je campagnes werken alleen optimaal als je alle drie onderdelen serieus neemt. Welke resultaten mag je verwachten? Structureel meer nieuwe klanten tegen stabiele advertentiekosten. Ervaar de voordelen van jouw SEA optimalisatieprogramma en plan een vrijblijvende strategie-sessie van een uur in.

Wat wil je, doormodderen met je huidige marketingaanpak of ga je jouw online marketing echt serieus nemen? Bepaal zelf de richting die je uit wilt gaan.

Ervaar de voordelen van jouw strategieprogramma en reserveer een vrijblijvende kennissessie van een uur: