Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » Marketingstrategie

Marketingstrategie

Klinkt onderstaande je bekend in de oren?

Investeer jij veel euro’s per maand in online marketing?  

Wil je betere resultaten halen uit je online marketing en kun je wel wat hulp gebruiken?

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het aansturen van je Facebook/Google Ads/SEO specialist?

Heb je behoefte aan ondersteuning bij de conversie optimalisatie van je website?

Dan past het strategie programma uitstekend bij je om meer uit je online marketing te halen.

Wat krijg je als we samenwerken?

Je ontvangt een onderbouwde strategie die leidt tot meer aanvragen, omzet en winst. Wil je weten wat je wat dit concreet inhoudt?

Je ontvangt concreet plan die je omzet laat groeien

Je koopt geen uren in maar succesvolle werkwijze

Je ontvangt doelgerichte en onderbouwde marketingadviezen

Strategie

De SWOT-analyse is het startpunt om de goede en mindere punten uit je huidige strategie te halen. Samen kijken we naar je huidige waarde propositie en welke optimalisatiekansen er liggen om deze te verbeteren voor de belangrijkste customer journeys.

Online marketing

Jouw strategieprogramma bestaat uit 3 onderdelen die aanvullend aan elkaar zijn.  
Je ontvangt van mij strategische adviezen op basis van een onderbouwde SWOT-analyse. Deze zijn gericht op jouw belangrijkste customer journeys voor je online-kanalen en content-marketing.

Met een routekaart over wat je moet doen om je online marketing een paar niveaus hoger te krijgen. Ik werk samen met professionele partners voor SEO/Facebook/Google Ads zodat je verzekerd bent van een goede implementatie van jouw strategie.

Content marketing

Dit is aanvullend op je online marketing plan aangezien je de marketingeuro’s wel moet verzilveren op je website.

Jouw belangrijkste klantreizen vormen de basis om de content voor de marketingcampagnes, sociale kanalen en website optimaal te laten presteren.

jj

Klantverhalen

Als belangrijkste toegevoegde waarde van Gerard beschouw ik de datagedreven inslag, zijn kritische houding ten opzichte van aannames die bij ons erin geslepen waren en zeker ook het feit dat hij mede een structuur en aanpak heeft gecreëerd die er voor gezorgd heeft dat doorlopende optimalisatie van de website een vast onderdeel van onze organisatie is geworden.

De resultaten zijn imponerend: een groei van kwalitatief hoogwaardige conversies van zo’n 20% per jaar!

Wat ik enorm waardeer in Gerard’s werkwijze zijn de ongevraagde adviezen en tips die regelmatig voorbij komen! Ik werk nu al een aantal jaren met hem samen en ieder keer denkt hij met je mee en is hij enorm betrokken.

“Gerard is actief op zoek gegaan naar punten die nu niet goed lopen op de website en heeft adviezen gegeven hoe we dit beter kunnen inrichten.

We hebben nu onder andere meer zicht op welke plekken we uitleg moeten geven op de website, zodat we beter inspelen op de wensen en verwachtingen van onze leden.

Laten we kennismaken om je online resultaten te verbeteren

Je marketingstrategie, online kanalen en content marketing vullen elkaar aan. Je online marketingstrategie werkt alleen optimaal als je alle drie serieus neemt. Welke resultaten mag je verwachten? Structureel meer aanvragen, omzet en winst.

Wat wil je, doormodderen met je huidige marketingaanpak of ga je jouw online marketing echt serieus nemen? Bepaal zelf de richting die je uit wilt gaan.

Ervaar de voordelen van jouw strategieprogramma en reserveer een vrijblijvende kennissessie van een uur: