Meteen naar de inhoud
Home » Kennis

Kennis

Ik ben een online marketeer die houdt van het delen van de kennis die ik heb. Je kunt namelijk altijd leren van de kennis van een ander. Daarom schrijf ik maandelijks een blog/nieuwsbrief, deel ik downloads die je het werken eenvoudiger maken. Op basis van mijn blogs heb ik in de afgelopen jaren ook twee boeken over Google Analytics geschreven.

Mijn insteek is om het beetje kennis wat ik heb te delen met andere online marketeers. Twee online marketeers weten meer dan één.

Welke type blogs/downloads mag je verwachten?

Blogs

Ik schrijf 1x per maand een blog over een marketingonderwerp. Dan moet je denken aan onderwerpen zoals strategie, content marketing, campagne optimalisatie en Analytics.

Het zijn blogs waarbij ik je mijn visie geef om je strategie, content marketing en advertentiecampagnes te verbeteren. Op basis van onderbouwde inzichten die je haalt uit je eigen Analytics systemen.

Downloads

Naast de blogs deel ik downloads waarmee je jouw voordeel kunt doen. Dan moet je denken aan voorbeeldtemplates om doelstellingen voor je Facebook/Google Ads campagnes te bepalen of erachter te komen waar op de website de meeste omzet weglekt.

google analytics boek 2023

Boeken

Ik heb in de afgelopen jaren twee boeken over Google Analytics geschreven:
1. Handboek Google Analytics (2014)
2. Verbeter je online marketing met Google Analytics (2022)

Het handboek legt stap-voor-stap uit hoe je Google Analytics instelt en hoe je het moet gebruiken. Het boek verbeter je online marketing gaat veel meer in hoe je met Google Analytics je online marketingresultaten verbetert.
In dit boek heb ik een apart hoofdstuk gereserveerd voor GA4 zodat je vanaf juli 2023 hiermee goed uit de voeten kunt.